Cтартував відкритий районний чемпіонат з футболу 2017

30.05.2017 10:09

В селі Семидуби 21 травня на місцевому стадіоні відбулося відкриття районного чемпіонату з футболу. Було представлено 2 команди ФК «Редут» (с. Семидуби) і ФК «Іллічівець» (с. Берег). На відкриття завітали депутат районної ради Віктор Джурик, який привітав обидві команди з початком футбольного сезону, побажав перемог і передав вітання від голови Дубенської районної ради Козака Олександра Володимировича . Ансамбль Будинку культури, «Семидубські молодички» виступив з невеличким концертом, яким підняв настрій футболістам перед грою. Директор Будинку культури пані Наталя Вишневська подякувала братам Олегу та Володимиру Метким, які  є головними спонсорами не тільки цього заходу, але й значну допомогу надають Будинку культури та Семидубському аграрному ліцею. Поспілкувавшись з паном Олегом, стало зрозуміло, що  брати не збираються зупинятися на досягнутому а й надалі будуть допомагати розвивати спорт, зокрема футбол. В їхніх планах побудова трибун, облаштування стадіону, і багато іншого.

Тренер футбольного клубу «Редут», викладач Мирогощанського аграрного коледжу В’ячеслав Миколайович Білоус також побажав спортсменам успіхів та перемоги сильнішим. 

Навіть дощ не став на перешкоді гри. Результат 2:1 перемогла команда «Редут» (Семидуби). З нашого району ще одна команда - ФК «Підлужжя» грали у селі Крупець на Радивилівщині з місцевим ФК «Крупець» результат 2:4 виграв ФК «Підлужжя».

Підсумовуючи вище сказане, можна сказати одне, що футбол на Дубенщині розвивається, і завдяки таким особистостям як брати Меткі, Білоус В.М, Кириченко О.В, Фик М.М, Ілліч О.В. Футбол буде на найвищому рівні не тільки в районі а й в області.

Віктор Джурик прес-секретар 

Дубенської районної ради